EUCALYPTUS / EUKALYPTUS / Eucalyptus globulus 10 ml.

69,00 kr

Hovedvirkninger:               Stimulerer pust, rensende, slimoppløsende ved forkjølelse

Aroma:                               Klar, skarp, treaktig

Plantedel:                           Tre/Blader

Ekstraheringsmåte:            Destillering

Note:                                    Topp

 

Eukalyptus eterisk olje, kjent som ”Sydney Peppermint” ble første gang introdusert i Europa i 1788. Den gang ble den brukt mest til å lindre fordøyelsesplager. Idag er Eukalyptus-olje er mest populær til bruk ved forkjølelser og muskelplager som revmatisme. Eterisk olje av eukalyptus brukes ofte i produksjon av hygienisk kosmetikk: tannkremer, fotpleie, naturlige deodoranter og muskelsalver. Dens medisinske, klargjørende duft virker avkjølende på emosjoner og bidrar til bedre hukommelsen og konsentrasjonen.

 

 

 

 

Related Products